Fast i London

Jag ar fast i London, med lite tur kommer jag hem pa onsdag kvall/natt. Har kopt en ny biljett med Ryan Air. Och sedan har mamma lyckats boka om min biljett med SAS till pa lordag, sa i allra varsta fall kommer jag hem pa juldagen. Kanns otroligt trakigt. Sitter har med mina fardigpackade vaskor och utskrivna biljetter. Alla andra ar hemma eller pa vag hem redan, sa jag ar helt ensam har i London. Jackie och barnen ar uppe i Wales sa jag ar verkligen helt sjalv. Ska val tillbringa dagen med att leta efter alternativa vagar att ta mig hem pa, hitills har farjor fatt strykas fran listan och att flyga fran Manchester.
Suck, jag vill bara hem nu...

Still snökaos 2.0

Jag vill verkligen åka hem till Sverige imorgon, håll alla tummar och tår nu att jag ska lyckas komma hem...

snökaos 2.0

Det är snökaos i London igen och hela London står i stort sett stilla. Jag håller alla tummar jag kan att flygplatserna ska ha fått koll på allting tills på måndag så jag ska kunna flyga hem. Men det ser lite mörkt ut om man tänker på hur länge det var stängt förra gången det snöade. Men det finns inte så mycket annat att göra än att hoppas.

Kan ingen lära engelsmännen att snö inte är farligt och att det finns något som heter vinterdäck!? Hela London behöver inte stanna bara för att det kommer 5 cm snö.

fyra dagar

Fick en otroligt god julklapp av Jack igår, chokladpraliner (utan likörer och annat vuxet i). Om ni tittar så ser ni att han har skrivit kortet på svenska med, så sött. Men jag misstänker att mamma Nina är inblandad. Glad blev jag i alla fall.


7 dagar

Om en vecka kommer jag hem, tummen upp för det :D

*

Lyckan är gjord, dillchips och dilldipp från Scandinavian Kitchen. Det är så jag tillbringar min lördagskväll.

Mindre än 2 veckor.

Evve har varit här och det har varit fint. Men nu är allting vardag igen, hämta & lämna Bea, bråka med Bea, laga mat, städa, baka, shoppa. Men nu kan man i alla fall börja ladda upp inför julen, jag har hitills bakat pepparkakor med barnen och lussekatter. Nästa vecka blir det nog lite julgodis om Bea uppför sig bra. Frida har hittat ett ställe innen i London som säljer skandinavisk mat, så som jäst, riktig saffran, chips, godis, pulversås och pärlsocker. Det är verkligen himmelriket, all bakning går så mycket lättare med färsk jäst.

Snö, snö och åter snö

Nu har detäntligen börjat snöa här i London med. Men inte lika mycket som därhemma, vi har väl ungefär 1 dm snö nu efter två dagars snöande. Men det roliga med London är att hela London slutar fungera för lite snö. Inga tåg går, alla stationer är i stort sett avständga, i stort sett alla skolor är inne på sin andra stängda dag och posten kommer inte. Pga av 1 dm snö, inte 1 m utan 1 dm. Kan ni fatta det?
Men jag antar att de inte är så vana vid snö här om man kollar på hur galna folk blir. Parken, som har väldigt många bra backar, är full av folk som åker pulka, på till-salu-skyltar, kanoter, brickor allting som man kan komma på att åka nedför backarna på.

Men ändock att jag har längtat efter snön så förstör snön just nu. Evve skulle ha landat på Gatwick ikväll, men Gatwick är stängd fram till imorgonbitti som kortast. Så ingen Evve idag alltså. Kanske at hon kan få boka om så hon kommer hit på lördag, men allting är väldigt konstigt och kundservicen ligger typ i Indien och de pratar dålig engelska. Jag känner mig så besviken, hade verkligen sett fram emot Evves besök... Men jag håller tummarna att hon ska kunna komma hit på lördag morgon...

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0