20 år & rynkorna känns redan

Tillbringade födelsedagen med Agnes & Frida, mina fina vänner. Vi började dagen med ett besök på Londons akvarium och tittade på massor fiskar. Var säkert jätte fint men det var så mycket folk överllt och fiskarna gömde sig. Sen åt vi på Yo Sushi, som är ett sushiställe där man plockar maten man vill ha från ett rullband. Alltid lika roligt, haha. Middag åt vi på ett grekiskt ställe som ligger precis nere vid vattnet på South Bank, där var det två vuxna systrar som började slita varandra i håret och bstick och glas flög, precis som på film. Bättre än maten. Sen avslutade vi kvällen i min säng med godis, laktris!, och filmer. En rätt bra födelsedag trots allt.

Det enda jag åstakommit idag är en 9 miles lång promenad runt parken i det fina vädret och massor läsning och godis i sängen.

Lars Bill Lundholms stockholmsserie och blå fiskar = bra söndagskväll

Böcker & Träning

Jag vet att jag har varit extremt dålig på att uppdatera på senaste tiden, men jag lever i alla fall om ni har undrat. Jag har ägnat stor del av min tid de senaste veckorna åt att läsa böcker och träna (ja, svimma inte nu mamma. Det är tråkigt men jag gör det ändå). Joggar eller powerwalkar i parken varje dag. Ett varv längs kanterna av parken blir 6,5 km med ordentliga bakar överallt sen plus att jag alltid går eller springer ner för att hämta Bea och det blir ju typ 3 km på morgonen och 3 km på eftermiddagen. Och helt plötsligt är vi uppe över en mil om dagen, det är ju inte så illa med tanke på att jag för ett par månader sen blev anfådd av att gå upp för trappen. Haha. Min nyväckta intresse har fått Jackie att vilja ha med mig på intesiv pass i bikram yoga i helgen, men aldrig att jag vill göra yoga i 40 graders värme med 100 andra människor. Aldrig i livet.
Sen till mitt andra intresse för tillfället, läsningen Jackie gav mig en bok förra veckan som jag har stäckläst, den heter Her fearful symmetry (själens osaliga längtan) och den utspelar sig runt Highgate Cemetary här i London som är en gammal viktoriansk kyrkogård som har förfalla kontrollerat. Jackie och jag skulle dit på söndag på en guidad tur men vi sköt på det eftersom det var tidigt och jag fyller år dagen innan. Men jag ser verkligen fram emot att åka dit, verkar vara ett så häfigt ställe och massor kända personer är begravna där. :) Och böckerna jag fick i julklapp plöjer jag med igenom så jag lär nog vara klar med dom innan jag åker hem i febrauri.



Syskonen


Update

Pinsamt länge sedan jag uppdaterade nu, men har varit rätt så upptagen. Har hunnit med en hel del kultur den här veckan, så mycket att det bode räcka för resten av min London vistelse. Har varit på två balleter (Romeo & Juliet och Matthew Bourne's Cinderella), Gagugin utställningen på Tate (Jackie kollade på tavlorna och jag på folket) och en mycket snabb visit på National Gallery (största delen av tiden vi var därinne letade vi efter utgången).

Evelina kusin, inte min kusin, har varit och hälsat på den här helgen så vi har gjort typiska London saker. Typ ätit alldels för mycket mat, gått flera mil.och kört utgång. Det var jätte kul att hon var här, besök från Sverige är alltid finbesök.

Och just det, inte att förglömma jag tatuerade mig ju i fredags. Ett litet hjärta på foten, gjorde inte alls så ont som jag trodde så nu blir det kanske fler. :)

Där är den, så liten & fin så.

Tillbaka i London

Vardag igen har i London, Bea har forsta skoldagen idag. Imorse kunde man ta fram varjackan, riktigt fint och varmt vader. Nu kan det da halla sig sa har, inga mer snokaos tack. Har bokat biljetter for ett besok i Sverige i slutet av februari.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0