4 dagar

Bara helgen kvar nu och sedan är jag hemma, ska bli så kul att få träffa alla igen och äta svensk mat. Och helgen tänker jag fylla upp med saker så det känns som den kommer gå fortare.

Imorgon: blir det en tur till Covent Garden på kvällen, tror jag. Och innan det spendera dagen med att umgås med Bea och vänta på att någon ska komma och reparera våran varmvattens beredare.
Lördag: streetfotografier av London utställning, shopping, och tjejkväll hos mig på kvällen.
Söndag: Packa, kolla att tågen och flygen går och sova tidigt.

Och allt detta gör vi med bästa soundtracket just nu, andra spelar Sundström



sex dagar

Länge sedan sist, men så värst mycket tror jag inte har hänt. Bara det gamla vanliga, eller jo jag har sett min livs första fotbollsmatch på en pub. Manchester United mot City var det, och vi hejade på united bestämde Caroline. Caroline är ny au-pair här i Greenwich, svensk så klart. Och hon gillar fotboll, så jag får bli snäll och gå med henne ibland. Var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, skön stämning folk som jublar, satsar pengar och dricker öl och vin mitt på blanka förmiddagen.

Idag har Bea varit hemma och varit "sjuk" hela dagen. Sjuk är hon då rakt inte, bara så snabbt Jackie är hemma eller jag säger att vi ska gå ut på en promenad då gör hela kroppen ont och hon får jätte mycket huvudvärk. Väldigt irreterande att vara hemma med henne då jag faktiskt har rätt mycket saker att göra den här sista veckan innan jag kommer hem och hälsar på. Suck

Happy New Year.

Kinesiskt nyår idag och det firar vi med nuddlar och wok här i London. Verkligen mer hyppat är än hemma måste jag säga, bor ju fler kineser här så egentligen inte så konstigt. De har haft kinesiskt tema i Beas skola hela veckan och lärt sig kinesiska och lagat mat.




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0