Dagens Charlie bilder

Charlie och bästa vännerna little Puppy och Big Puppy.

Gullunge!

.

Kom igen, Island. Sprang bort alla vulkaner en gang for alla sa att vi slipper era askmoln en gang om aret.
Hall tummarna att ingen aska ar ivagen pa lordag nar familjen ska flyga hit, och Jackie och dom ska till Italien.

Hemåt

Har bokat min flygbiljett hem nu, söndagen 24 juli flyger jag hemåt för gott. Längtar väldigt mycket faktiskt, även om det blir lite sorgligt att lämna London.

Torsdag

Charlie har bakat chokladmuffins med hela kroppen idag.

Helgen

Och ännu en helg är slut, Michelles sista helg här och Sarahs (nya Michelle) första. I fredgas var jag och en massa tyskor på indieklubb uppe i Norra London. Där fanns det en sorts öl som hette Swedish Blonde Ale, borde nästan ha smakat den. Haha Dansade tills fötterna bokstavligt blödde, men roligt var det allt. Körde guidad tur med Sarah i London, klockan fem på morgonen, innan vi äntligen fick komma hem och ramla i säng. Men klockan tio på morgonen börjar Toby spela tummor så att hela min säng skakar, tack så mycket.
Tillbringade lördagen med Frida och Agnes inne i London och på kvällen var jag barnvakt åt Bea.
Idag har vi varit på Leeds Castle nere i Kent. Var jätte skönt att komma ut lite på landet och andas frisk luft. Slottet har en gigantisk trädgård med labyrinter och en massa påfåglar som går runt. Fanns med en stor äventyrslekplats som Bea älskade.




Måste även visa er min nya älskling, som jag hittade på vintage affär här i Greenwich. Den har såna där små detaljer som gör att man älskar det, som ägarens namn skrivit i ryggen, den hand-påsydda bröstfickan som sjömannen kan ha förvarat sina pengar och tobak. Så fint.

-

Man måste ju bara älska min nya rosett, randig stor och marinblå. Det var kärlek vid första ögonkastet.
Den får följa med mig ut i Londonnatten.
Ha en underbar helg därhemma i Sverige! <3


Slutet närmar sig.

Jackie håller på att leta efter en nya au-pair nu, det känns lite konstigt måste jag allt erkänna. Just nu står det mellan en fransk-svensk tjej och en spanskjorska. Jackie har bett mig maila båda tjejerna och berätta lite om vad jag tycker om familjen/London och allt. Som sagt känns det väldigt konstigt att någon annan ska göra allt jag gör. Att det kommer en ny mig typ. Men jag vill verkligen inte stanna ett år till, jag har ställt in mig på att åka hem och längtar jätte mycket efter det.



Update

Vädret är fortfarande väldigt bra här i London, fast det har regnat ett par nätter i rad nu. Men jag klagar inte, för dagarna har varit fina. Igår hyrde jag och Tanya varsin Barclays cykel och cyklade runt lite i London. Vädigt roligt och idag har jag väldigt mycket träningsvärk i benen.
Den här veckan har det varit väldigt mycket tid med Bea, för hon har varit hemma och varit sjuk så jag har haft henne si så där 10-12 timmar om dagen. Blir alldels för mycket Bea för en dag. Men nästa vecka kan allting gå tillbaka till det normala igen, det ska bli skönt.

Och btw, så är mitt hår liiiite orange för tillfället. Saknar mitt blonda hår, men jag känner mig inte chokad varje gång jag ser mig själv i spegeln längre i alla fall.


Bröllop

Väldigt många röda dagar, den senaste veckan. Fyra stycken för att vara exakt. Och den viktigaste av alla var i fredags. För då var det bröllop för hela slanten. Började hos Frida klockan fem på morgonen när jag väckte upp de inte lika peppa Frida och Carro. Möte upp med Agnes och rörde våra fötter mot Buckingham Palace. Väl där var det att hitta bästa platsen, och det gjorde vi med (med hjälp av några som hade tagit med sig lastpallar att stå på). Sen var det bara att vänta på att cermonin skulle ta slut och kungafamiljen återvända till Buckingham Palace för att vinka från balkongen. Men vi behövde inte vänta så länge på att få se bruden, för av någon anledning körde hon förbi Buckingham Palace på vägen till kyrkan och en kille som stod brevid oss fick en perfekt bild på henne. Så vi fick ju se henne innan resten av jordens befolking, känns rätt så bra. Sen gick timmarna tills de kom tillbaka rätt så fort, vi var i vårt esse när vagnarna gled in mot borggården och vi såg hela brittiska kungafamiljen. Sen började polisen släppa fram folk där innan kortegevägen varit och det var först då man insåg hur otroligt bra plaster vi hade och hur många hundratusen vi var som såg bröllopet från Buckingham Palace. Sen gick allt fort och efter några minuter av kaos när folk stormade ut ur polisens amkrokskedjor. Men det var inget våldsamt, det var en lyckans dag och de flesta var snälla och stämningen var fin. Det blev hela två bröllopskyssar på balkongen och folk jublade.
Efter det drog vi oss ner mot Westminister Abbey för att se kyrkan och hur det såg ut där nere. Sen när vi ett par antal timmar kom till Trafalgar Square så var festen fortarande i full gång och vi kom i prefekt tid för att få se Williams kolleogor i flygförsvaret flyga över oss och sedan på storbildskärm se brudparet lämna Buckingham Palace för att färdas till Clarence House. Och måste bara säga att stämmningen i London den dagen var underbar, flaggor och glada britter så långt ögat kunde nå och det var så otrloigt mycket folk ute på gatorna.

Av någon anledning så funkar det inte att ladda upp bilder, så tyvärr blir det inga. :(

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0