Bilder

Jag tar en del bilder faktiskt, är bara så väldigt dålig på att ladda upp dom här. Men här kommer det lite från min Londonmapp.

Godaste vardagslyxen, macarons.


Lilla fröken Bea och jag


Finaste blommorna som jag fick på födelsedagen


Moster och jag på Madame Tussauds


Min lilla ögonsten, Charlie, försöker lista ut hur vinylskivan
ska få plats i dvd-spelaren. Dagens barn alltså. haha

Vår i London

Jag har haft en underbar helg med riktigt fint väder. Och Jackie och Bea har varit iväg hela helgen med, så jag har inte barnvaktat eller så.  I lördags hade den svenska kvartetten, Carro, Frida, Agnes och jag,  picknick i Hyde Park hela eftermiddagen, underbart att kunna sitta ute i mars med bara en jeansjacka och tycka det är varmt och skönt. Slutar aldrig förvånas över hur stort allting här är jämfört med hemma, bara den gäsmattan vi satt på var tre gånger så stor som Trädgårn. Och vad är då oddsen att de två tjejerna som sitter brevid också är svenska då? Men jo det var dom allt. Sen såg vi slutet av rugbymatchen på en pub, vad är det med det här landet och sport alltså!? Varenda pub visar någon match så snabbt det är helg...
Idag åt jag frukost med Carro nere vid Themsen, och vandrade runt på loppmarknad och i parken. Rätt så skön helg måste jag allt säga.






Veckan

Veckan har varit som alla andra veckor, lämna och hämta Bea, springa, städa, stryka och läsa. Inget intressant alls faktiskt.
Helgen började med en resa i tidsmaskinen tillbaka till 90-talet. Med en 90-tals kväll på en pub här nere i Greenwich. Var inte alls lika roligt som det låter, var inte så mycket folk och så och vi hittade inte twisterhörnan eller Nintendo 64 spelet. Och av någon anledning hamnade Frida och jag på karaokelistan, men som tur var gick vi hem innan det var våran tur att sjunga. Haha
Lördagen tillbringades uppe i Camden i norra London med Frida, Carro, Agnes och Agnes bror, som var och hälsade på, gick runt på marknaden och så där. Hamnade med i den läskigaste affären jag varit i den. Den hette Cyber dog och var en klädaffär med rave tema. Alla som jobbade där såg ut att vara med i Star Trek eller någon sån tv-serie och det var ravemusik och lampor överallt. Sen på kvällen tittade jag faktiskt på melodifestivalen och jag måste säga att alla bidrag var dåliga, var ingen jag ville skulle vinna. Men jag känner mig i alla fall lite mer uppdaterad nu på den svenska musikfronten.
Imorse bar det av upp till norra London igen, fast den här gången med Jackie för ett besök på Highgate cemetery. Vi har pratat om att åka dit väldigt länge men aldrig riktigt kommit iväg, men så äntligen idag så hände det. Det blev en tur på den "stängda" sidan av kyrkogården som är den äldsta delen. Det var verkligen en upplevelse och guiden var riktigt bra. Det var så mysigt att gå runt där, med alla gravar som i stort sett står på varandra. Och så växer det träd och murgröna överallt med. Synd bara att jag inte tog några bilder, så jag kunde visa er hur det såg ut. Men googla det så får ni se. Nu ikväll ska jag på bio med Carro, ingen av oss har sett the kings speech än så det kändes som det var dags att se den.
Det var väl allt för den här gången, hoppas allt är bra där hemma.

.

Har tillbringat min första vecka tillbaka här i London med att vara sjuk, inte något roligt alls. Men nu är jag frisk igen i alla fall.
Förhoppningsvis ska jag komma igång med att blogga nu igen med.



Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0